Important, legat de înscriere!

 • Începând din data de 18.05.2020, primim dosarele de înscriere pentru anul școlar 2020-2021, calificarea Asistent medical generalist, cu programare telefonică prealabilă: 0787 318 880 sau la tel. 0269 243 007

 • În secretariat, accesul este limitat la o singură persoană; la intrare, vă rugăm să vă dezinfectați pe mâini

 • În timpul completării documentelor necesare înscrierii, solicitanții vor purta mască medicală simplă sau mască nemedicală confecționată din diverse materiale textile.

 • Nu este permis accesul în școală a persoanelor care suferă de afecțiuni respiratorii acute sau cronice, a celor care locuiesc împreună cu persoane ce suferă de astfel de afecțiuni sau cu persoane cu vârsta de peste 65 de ani.

 • În această situație, documentele completate și semnate vor fi transmise în format electronic, pe adresa de e-mail: office@scoalahenderson.ro iar taxa de înscriere/ taxa școlară va fi achitată prin transfer bancar în contul deschis la Banca Transilvania Sibiu.

2 thoughts on “Important, legat de înscriere!

  1. Buna ziua,
   Procesul de acreditare al unei scoli are 2 etape.
   Acum suntem la sfarsitul primei etape, avand in anul acesta prima generatie de absolventi. Doar anul viitor avem dreptul legal sa declansam a 2-a etapa a acreditarii. Deci anul viitor vom avea statut de scoala acreditata.
   Acum beneficiem de toate drepturile legale ale oricarei scoli, mai putin dreptul de organizare a examenului de absolvire.
   Zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *