Noutăți

 

Cursuri de inițiere și comunicare în limbile engleză, franceză și germană

Ne adresăm cu precădere personalului din domeniul medical, oferind cursuri de engleză sau germană de specialitate, suportul de curs fiind special conceput și adaptat nevoilor de formare ale acestei categorii profesionale.

De asemenea, ne adresăm tuturor celor care doresc să-și însușească noțiunile fundamentale de Limba engleză și/sau germană, dar și acelora care doresc să-și consolideze cunoștințele în aceste două limbi de circulație internațională.

Cursurile oferite au ca obiectiv dezvoltarea competențelor fundamentale de comunicare: ascultarea și înțelegerea limbii vorbite, redactarea unui text, înțelegerea limbii scrise, exprimarea orală și conversația aplicabilă în situații practice ale domeniului medical.

Metodele de predare sunt dinamice, interactive, se lucrează individual și în echipă punâdu-se accent pe secțiunile de pronunție, vorbire, ascultare, scriere și gramatică.

Locul desfășurării:

Cursurile se desfașoară în Sibiu, str. Someșului , nr. 57.

Forma de organizare:

Cursurile se organizează modular, pentru grupuri formate din 10 – 15 persoane, cuprind 4 unități didactice a câte 50 de minute fiecare, 2 ședințe pe săptămână

Un modul se desfășoară pe o perioadă de 10 săptămâni.

Documente necesare înscrierii: copie după CI.

Modalități de plată:

Cursul se poate achita integral la înscriere  sau în 2 rate (rata 1 la înscriere si a-2-a rată în prima jumătate a cursului la un termen anunțat ulterior).

La finalul cursului vei obține Adeverință de participare care atestă nivelul cunoștințelor în baza susținerii unui examen cu probă scrisă și orală.

Pentru detalii și înscrieri vă așteptăm la sediul nostru din:

Sibiu, str. Someșului nr. 57

Tel.: 0269.243.007; 0787.318.880 E-mail: office@scoalahenderson.ro